Mudo Kappers is al 32 jaar gevestigd aan de Raadhuisstraat 16 in hartje Geleen.

9 Februari 1986 starte ik met veel plezier in Geleen en dat is tot opheden nog altijd zo.

Mudo Kappers bestaat uit een (h)echt team van medewerkers, die al lang bij ons werken. Onze (trouwe) klanten waarderen die ‘vaste gezichten’. Iemand die je goed kent en precies weet hoe je geknipt wil worden en jou het beste advies kan geven. Kappers bij wie de klant zich op zijn gemak voelt.

Veelzijdig vakmanschap, ruim dertig jaar ervaring in het kappersvak, het juiste gevoel, de durf om te experimenteren én mensenkennis. Vooral dat laatste is belangrijk. Je als kapper goed kunnen inleven, zodat er voor iedere klant en ieder haartype een passend advies kan worden gegeven. Goed luisteren naar wat de klant wil, is de helft van het resultaat.

 

De klant is altijd koning bij ons, maar als we vinden dat een bepaalde wens schadelijk is voor het haar, zullen wij altijd een vrijblijvend advies geven om het anders te doen. De praktijk wijst uit dat klanten dit eerlijke advies zeer waarderen.

 

Ons vakmanschap houden wij op peil door het bijwonen van seminars en workshops, nationaal en internationaal. Tot in Amerika en Hong Kong toe!
Daarnaast verzorgen wij, op uitnodiging van vakgenoten uit heel Nederland, zelf ook regelmatig trainingen.