Najaar / winter is een haarlijn dat vol staat met contrasten.
Laat het haar voor zich zelf spreken.


Van een strakke bob-cut tot een punk look, het kan en mag.
Rebels korte pony's voor de punk look, met eigenwijze langere plukjes er tussen die met een zelfverzekerdheid en flair gedragen wordt.
Haar dat vrij is, vol met beweging, simpel gestyled zodat de natuurlijke valling en glans vol op aanwezig is.
De krul en slag in het haar mag dan ook bepalen hoe het zit en je natuurlijke schoonheid benadrukt.
Zat de krul afgelopen tijd strak krullend er in, nu mag het allemaal wat losser en natuurlijker.
Dat betekent niet dat steil haar niet meer mag, ook het steile haar is nog vol op aanwezig, in een strakke wet look met alles uit het gezicht, of glanzend en zijde zacht je gezicht polijstend.
De boblijn zie je ook nog veel met een midden scheiding of een lage zij scheiding, of op de schouders nonchalant met een slag, of strak op de oorlijn.
Speel met het haar door ook extreme lengte verschillen, een korte pony, een kant lang en de ander kant kort, maak het gedurfd en gewaagd en niet standaard.

Qua kleur is het ook een tijd van uitersten, knallende fluoriserend bijna zijn de kleuren te noemen, knallend geel, roze of helder blauw.
Er mag ook gespeeld worden met natuurlijkere kleuren en dan een extreem contrast er in.
Pastel tinten doen het ook mooi in blond of een bruine kleur.
Grijs en andere kleuren koel blond zie je ook nog altijd, soms met een hint van lavendel er in voor wie het grijs haar wat spannender te maken.
Maar zorg wel altijd dat er goed voor het haar gezorgd word door het te hydrateren en met de juiste kleur behoudende producten te werken.
Ook rood en koper mogen weer goed knallen, het moet er uit springen.
Maar ook de natuurlijke warme tinten zie je terug, of tinten die de natuurlijke schoonheid benadrukken door een simpel plukjes er door te mengen.
Ook warm chocolade is nog altijd een hit, net zo als beige blond, zacht en vol van warm pigment om je haar te laten stralen.

In de haar lijn voor de heren zit ook extremen in wat men kan en wilt.
Strak afgewerkte barbier look met een haarlijn van niks naar een haar toe, met boven een volle lengte haar dart naar achter of de zijkant gestyled kan worden.
Langere lengtes zie je ook, ideaal voor dik haar of haar met een krul, langer en nonchalant gedragen.
Voor de kortere modellen zie je ook de strakke haarlijn terug komen, vervagend tot de lengte hoger op, en op het hoofd word het dan gestyled, lekker warrig of naar voren toe met texture er in.
Voor ieder type is er wel iets, laat het haar voor zich zelf spreken en voor zich zelf werken.

Benieuwd? Kijk dan hier