Als het nieuwe jaar komt, komen er ook weer de nieuwe looks voor 2018.
Wat zijn de trends die het gaan maken deze Lente en Zomer?
Voor de dames zien we veel lijnen in het kapsel, lijnen zo als een bob.
Deze bob kan op de schouders zijn maar mag ook vlak onder het oor, zolang er maar een lijn in zit.
Ook zie je dit terig bij de korte modellen, de page kopjes zijn weer helemaal terug van weg geweest.
De nadruk word bij deze modelletjes op de voor partij gelegd, bij een boblijn zie je een strakkere pony, of een lok die net het kapsel breekt.
Ook bij de korte modellen zie je de nadruk op de voorpartij, voor de mensen die van wat aparts en gedurfd houden is dan een rechte pony een must voor een pittige look, houd je van een zachtere coupe, dan laat je de voorste pluk van de pony net wat langer.
Maar er zijn niet alleen harde lijnen te zien in 2018, wie van nonchalante kapsels houden is er ook genoeg, de zijkanten korter en boven de lengtes nonchalant naar een kant zie je nog steeds veel, en als je een natuurlijke slag/krul in je haar hebt, kun je die ook zeker gebruiken.
Met de juiste styling producten en coupe kun je alle kanten uit
Voor de lang harige onder ons zie je ook echt de pony terug komen, een volle rechte pony tot en gepiekte pony, of een lok, de nadruk ligt ook daar op de voorkant.
Speel leuk met de laagjes, want dier mogen ook weer flink aanwezig zijn.. of ga ook met lang haar voor die strakke lijn in het model door alles op een lengte te knippen en een speels accentje in de pony.
Qua kleur zie je veel blond tinten, van ijs blond tot warm koper blond waar speels effecten zijn in gemaakt met een andere kleur om een luchtigheid in het haar te creëren.
Ook grijs blijft een populaire kleur, lang of kort haar, plukjes of een complete kleuring, het mag nog steeds.
Dat geld ook voor de speciale kleuringen van blauw tot roze, al zien we daar wel dat de kleuringen wat zachter worden, bijna pastel achtig in sommige gevallen.
Koper en bruin worden vaak speels samen gebruikt en maken samen een frisse combinatie en je kunt op bepaalde punten in het kapsel, er een leuk accent mee maken, door bijvoorbeeld in de lok of voren meer koper te doen dan op de kruin.
Rood mag zeker ook nog, van bescheiden mahonie gloed tot fel rood, want het voornaamste met kleur in een kapsel is: Dat het het kapsel nog meer laat spreken.

Voor de heren zijn de barber-haircuts nog steeds een hot item, de strakke coupe met de korte zijkanten en langere boven lengtes.
Wat je vooral veel ziet is dat er met textuur word gespeeld, heb je krul? Dan mag het lekker warrig krullen, of met een nonchalante slag draag je het na de zijkant of na achter, en natuurlijk zie je ook hier de strakke lijn in terug.
Voor iedereen wat wils in deze look
Niet van het hele korte, maar juist van het wat langere? Ook dat kan en mag, de gedekte en niet zo korte variant doet het ook goed.
Langer haar doet het ook goed, maar daar moet een zekere nonchalantheid in terwijl het er toch verzorgt uit ziet, regelmatig knippen en de juiste producten maken het alleen maar makkelijker om dit te bereiken.
Wil je net dat zomerse tintje in je haar? Een ijs blonde touch in de haren kan, en zie je ook bij veel heren terug komen, ook de mindere subtiel blonde kleuringen zie je, blond mag ook voor de heren.

Time to change it up and start a brand new 2018!
 
Benieuwd? Kijk dan hier